Εταιρία

Το Τεχνικό πολυκατάστημα Zarkadi Tools βρίσκεται κοντά σας από το 2008. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του δημιουργήθηκε το e-shop zarkaditools.gr με σκοπό την δυνατότητα αγοράς εργαλείων, ηλεκτρολογικού υλικού, δομικών υλικών, χρωμάτων, υδραυλικών και άλλων προϊόντων μέσω μιας εύκολης πλατφόρμας eshop για παραγγελίες 24 ώρες το 24ώρο και με δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Η έναρξη της επιχείρησης αποτελεί την φυσική συνέχεια της ατομικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και μόρφωσης του ιδιοκτήτη κ. Γιώργου Ζαρκάδη.

Οι σπουδές του Γεώργιου Ζαρκάδη στον κλάδο των ηλεκτρονικών εφαρμογών καθώς και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και η συμμετοχή του στην οικογενειακή επιχείρηση που κατείχε ένα εξειδικευμένο και άριστα εξοπλισμένο μηχανουργείο συγχρόνως με την επιθυμία του για κάλυψη κάθε ζήτησης σε αναλώσιμα προϊόντα επισκευών και ανακαινίσεων κτηρίων πάντα με βάση την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, τον οδήγησε στην υλοποίηση της σημερινής επιχείρησης .

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω της online πλατφόρμας e-shop της εταιρίας μας όσο και τηλεφωνικά στο 2311 -242884 σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας το οποίο φαίνεται στο αριστερό κάτω μέρος της σελίδας.

Στόχος της Zarkadi Tools είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, πριν και μετά την πώληση, η δωρεάν προσφορά τεχνογνωσίας και συμβουλών και η κάλυψη των έργων και εργασιών των πελατών της με ποιοτικά προϊόντα που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.