Μεταβολέας σκουριάς 200ml Mentor 05-047-020

Κωδικός προϊόντος: 31813
Διαθεσιμότητα:

Σε απόθεμα


Βάρος0.250 kg
Κατασκευαστής

3.20 

Σε απόθεμα

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ισχύουν στο φυσικό κατάστημα

Μεταβολέας σκουριάς Rust Transformer της Mentor 05-047-020.
Διεισδύει στη σκουριά και τη μετατρέπει προστατεύοντας από την περαιτέρω διάβρωση.
Εφαρμόζεται στις σκουριασμένες επιφάνειες και εξουδετερώνει με χημικό τρόπο τη σκουριά.
Δημιουργεί ένα προστατευτικό μαύρο επίστρωμα που αναστέλλει τη διάβρωση του μετάλλου.
Εισχωρεί σε βάθος, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, απομακρύνοντας τη σκουριά χωρίς τρίψιμο.

Οδηγίες χρήσης:
Πριν από την εφαρμογή, προστατέψτε οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να καταστραφεί όταν έρθει σε απευθείας επαφή με το προϊόν π.χ. πλακίδια, μάρμαρα, βαμμένες επιφάνειες κ.τ.λ.
Αναδεύστε καλά το περιεχόμενο της συσκευασίας.
Τρίψτε ελαφρά και καθαρίστε την επιφάνεια εφαρμογής.
Εφαρμόστε το προϊόν ως έχει πάνω στη στεγνή μεταλλική επιφάνεια και αφήστε το να δράσει για 2-3 ώρες ώσπου να σταθεροποιηθεί η σκουριά και να δημιουργηθεί ένα μαύρο επίστρωμα.
Στη συνέχεια απομακρύνετε τυχόν περίσσια από το προϊόν που δεν αντέδρασε χημικώς με τη σκουριά χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί. Εφαρμόστε 2 στρώσεις προαιρετικά για καλύτερη προστασία.
Μετά από 24 ώρες μπορείτε να ολοκληρώσετε την προστασία του μετάλλου με αστάρωμα με αντισκωριακό χρώμα και τελική βαφή.

Απόδοση :2,4-3,6mm²/200ml
Στέγνωμα : 1-2h σε βάθος.
Συσκευασία: 1 τεμάχιο 200ml

Κίνδυνος
Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Σε περίπτωση κατάποσης ξεπλύνετε το στόμα. Μην προκαλέσετε εμετό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα(ή με τα μαλλιά): Αφαιρέστε αμέσως τα μολυσμένα σας ρούχα. Ξεπλύνετε το δέρμα με νερό/στο ντους. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής αν φοράτε και αν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Απορρίψτε το περιεχόμενο και το δοχείο σε κατάλληλο χώρο απορριμμάτων ή ανακύκλωσης σύμφωνα με τους τοπικούς και εθνικούς κανονισμούς.

Περιέχει: Orthophoshoric acid 85%, Reaction mass of methyl dilydrogen phosphate and orthophosphoric acid and dimethyl hydrogen phosphate Phosphoric acid, mixed esters with Bu alc. and ethylene glycol.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777

Κωδικός προϊόντος: 31813 Κατηγορία:
Βάρος0.250 kg
Κατασκευαστής